Welkom 

Mijn coachingswerk komt voort uit mijn passie: mensen begeleiden zodat zij hun eigen kracht gaan ervaren en keuzes gaan maken vanuit zichzelf. Dat zorgt voor levensruimte en energie. Leven vanuit je eigen levenskracht zodat je jouw leven leeft.

Wij zijn vaak geneigd te leven zoals het van ons wordt verwacht of zoals het ons is voorgeleefd. Zo aangepast te leven, geeft vaak klachten of brengt ons in problemen omdat zo leven niet echt van onszelf is. Mijn insteek met mensen is de ander echt zien door verder te kijken dan wat er wordt gezegd of ervaren. Daardoor ontstaat er ruimte om de verbinding met jezelf opnieuw aan te gaan.

De kern van de verandering is: Verantwoordelijkheid nemen die van jou is. Gaan staan in dit leven voor wie je bent. De verbinding met je eigenheid versterken en van daaruit verbonden zijn met anderen en je omgeving. Voor mij is het mooiste in dit werk de ander weer in zijn kracht zien staan. 
Lees meer over de werkwijze...


"Bea is een zeer aandachtige en zeer alerte coach en hulpverlener, die heel vlug en helder de kern van uitdagingen ziet en kan verwoorden, en daardoor heldere werkpunten benoemt. Zij is heel respectvol naar iedere partij en heel (inhoudelijk) deskundig. Bea, ontzettend bedankt voor alles wat je mij gegeven hebt!"
Lees meer recensies...Over mij, Bea Fongers


JOUW VRAAG IS WELKOM. Aan het eerste gesprek zijn geen kosten verbonden. Klik hier voor contact en meer info.


Home - De Praktijk - Werkwijze - Over mijRecensies - Tarieven - Contact